maanantai 16. elokuuta 2010

Ell tarkastuksessa ja rekisteröinti

Tänään käytiin Anjalassa eläinlääkärin tarkastuksessa ja pentusille laitettiin mikrosirut.
Kaikki pennut olivat terveitä, heillä oli normaalit sydänäänet, normaalit purennat eikä napatyrää ollut kenelläkään ja pojilla tietty paleksit paikallaan.
Mikrosirut laitettiin, suurin osa ei edes huomannut sitä..Piksu sanoi pikkasen piip ja Popi sitten murahti lääkärille sillä seurauksella et sitä jouduttiin "rei'ittämään" uudestaan, eikä mennyt vieläkään siru Popin nahkan alle..kolmas yritys..uups sirun "ruutasta" oli jousi hajonnut, joka sitten vaihdettiin uuteen ja neljäs kerta toden sanoi ja Popikin sai sirunsa :-) Oli äijä kyllä viimeiset kolme kertaa ihan hiljaa ja nätisti.
Kiitos Saaralle, et' olit auttamassa lääkärireissulla !
Kotiin tultuamme skannasin pentueilmoituksen ja laitoin OmaKoiran kautta rekisteröinnin käyntiin, melko pian tuli kennelliitolta viesti et sirutuspäivämäärä puuttuu ja siruttajan nimestä ei saa selvää. Laitoin puuttuvat tiedot kennelliittoon sähköpostilla ja noin tunnin kuluttua rekisteröinnin aloittamisesta oli lasku valmiiksi maksettavana, maksoin sen ja nyt puoli kuuden korvilla kävin katsomassa OmaKoirassa ja pennuilla olikin rekisterinumerot valmiina ja viralliset paperit tulevat postissa joko huomenna tai keskiviikkona..olipa nopeaa toimintaa kennelliitolta KIITOS heille !

Rekisterinumero:FI44131/10
Nimi:PROXSTYLE PADDINGTON

Rekisterinumero:FI44132/10
Nimi:PROXSTYLE POPEYE

Rekisterinumero:FI44133/10
Nimi:PROXSTYLE PIKACHU

Rekisterinumero:FI44134/10
Nimi:PROXSTYLE PLUTO

Rekisterinumero:FI44135/10
Nimi:PROXSTYLE POCAHONTAS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti