lauantai 24. huhtikuuta 2010

Lemmekkäitä leikkejä

Aamusella Proxi ja Unski olivat vielä samoissa tiloissa (valvotusti tietenkin), päivällä tilanne olikin sitten toinen... Unski oli Pökön kanssa tarhassa ja katselin sitä touhua kun Unski käytännössä istui Pökön pään päälle ja tyrkytti itseään aivan törkeesti, oli todellista tyttörakkautta:-).
Siinä hetken touhuja katsellessa päätin et' lähdetään Lakulle tuheroa tyrkyttämään. Kovasti oli yritystä pelissä ja tod.näk. yxi satsi siemeniäkin saatiin sisälle.
Molemmathan ovat ensikertalaisia näissä hommissa, Lakun otteet kuitenkin olivat hyvin määrätietoiset ja varmat, Unski taasen antoi ymmärtää, mutta tosipaikan edessä ei ymmärtänyt antaa ja hiukka kiukutteli Lakulle tositilanteessa..hiukka tyttö ihmetteli mikä tuolla äijällä jalkojen välissä kasvaa :-)Eli varsin suostuvainen oli kunnes Pili meni sisään, sitten sattui ja ei enään ollutkaan niin kivaa... mutta huomenna varmaan parempi päivä ja uusi yritys, jonka uskoisin tuottavan tulosta.
Kyllä täytyy tähän loppuun vielä todeta, et joka kerta kun Lakun tapaan olen aina vain tyytyväisempi urosvalintaani, on niin komea, jäntevä ja erittäin mukava äijä !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti