keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Proxstyle P-pentue

Tänne blogiin on tarkoitus kirjoitella omia muistiinpanoja tässä matkanvarrella pentujen odotuksesta ainakin luovutusikään asti, aiemmat blogi-yritykset ovat tupanneet kuivua kasaan, mutta nyt kuitenkin olisi jotain itselle kovin ainutlaatuista tulossa.. EKA pentue.

Unskin juoksu on siis alkanut..tähän mennessä niin tarkka tyttö viivytti vajaalla parilla viikolla juoksua verrattuna viime kevääseen. Mutta hyvä näinkin, ettei pidempään pitänyt jännitystä yllä.
Maaliskuun lopulla käytiin eläinlääkärissä hakemassa vielä tehoste-rokotteet koko porukalle, kuunneltiin Unskin sydän ja otettiin siltä perusverikokeet (maksa,munuaiset,sokeri...) ja kaikki oli ok ja tietty matokuurille joutui koko poppoo. Eli eihän tässä muuta olla tehty sen jälkeen kuin odotettu juoksua alkavaksi ja pari päivää sitten Proxin tarkka nenä kertoi et' alullaan on ja eilen tuli itsekin se todettua..tip, tip..
Sulhaseksihan on lupautunut nuori, komea ja erittäin miellyttävä, työskentelyhaluinen Heizelwood Dark "Laku". Lakun kanssa olisi sitten tarkoitus lähteä lemmenleikkeihin viikolla 16-17.


Laku

Unski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti